Skip to content

O hodnocení

Co se hodnocení týče, tak jednotná pravidla pro to asi nejsou a nikdo je nikdy nevydal. Nejsme novináři ani sloupkaři, nevychoval nás Zdeněk Pohlreich ani Jamie Oliver. Recenze tedy berte tak, že je píšeme jako smrtelníci, co si rádi dají něco dobrého a to špatné vyloženě nevyhledávají. Sem tam budeme puntičkáři, sem tam budeme zlý, ale vetšinou jde o finální chuť a dojem z požitku.

U hamburgerů jde především o kvalitní maso. Jestli je dobře nasekané nebo namleté, správně dochucené a není ugrilované k smrti. Pak jde o čerstvost a správnou kombinaci chutí a způsobu přípravy.

Jak u hodnocení budeme postupovat:

  • Zajdeme někam kde dělají hamburgery, objednáme, vyfotíme, sežereme, zaplatíme
  • Poté si sedneme, něco o tom napíšeme a zhodnotíme
  • Budeme hodnotit především maso, poté čerstvost, jak to drží při sobě, briošku a celkovou chuť
  • V potaz vezmeme i prostředí a samotný vzhled a vizáž spotu či restaurace
  • Asi písneme i něco o obsluze, jak se chová atd… Co si budeme povídat, i když je jídlo dobré a nasere Vás mezi dveřma obsluha celkový dojem je pak naprd
  • Také asi zmíníme cenu, aby každý věděl co ta sranda koštuje

 

Co znamenají počty hvězdiček:

Hrůza! Propadák! Never more! I jídlo v nemocnici je lepší…

star

Neočekávejte příliš. V zasadě není proč opakovat.

starstar

Průměrný dobrý burger. Když máte cestu kolem, jděte na něj

starstarstar

Mmmmm, This IS a tasty burger. Rozhodně doporučujeme vyzkoušet…

starstarstarstar

Dar od Burger Boha. Takový burger přijde jednou za život:-)

starstarstarstarstar

Upozornění:

  • Máme svobodu projevu, tudíž se budeme svobodně projevovat, nelžeme a říkáme pravdu, co jíme nám buď chutná nebo ne
  • Co zde napíšeme je amatérský názor a nehledejte v tom nic víc. Bude to vypadat asi jako když zhodnotíte burgera mezi přáteli a doporučíte kam byste zašel i příště a kam spíš ne. Žádná velká šalamounština.
  • Kdykoli nám písnete do emailu recenzi hamburgeru s fotkou, přezdívkou, místem kde to bylo, rádi jí zveřejníme (za obsah recenze zodpovídá ten kdo jí napsal a nám poslal, nikoli burgerspot.cz), to samé se týká receptů a prima nápadů, zde však nezodpovídáme za to, jaká to může být šmakuláda a zdali se tento recept nedostane do hvězdné pěchoty (recepty totiž vyzkoušíme a zhodnotíme, PS: dobrý maso znamená že do hvězdné pěchoty se nedostanete, takže néééé ALBERT karbanátky)
  • Děláme to jako srandu, jako koníček, prostě máme rádi hamburgery

Na závěr:

  • Logicky na fotky zveřejňované na tomto webu dle legislativy existuje duševní vlastnictví, takže bychom Vás chtěli poprositi, fotky nekraďte, buďto je děláme sami, případně používáme placené galerky pro sample foto a je tam riziko, že po Vás někdo může něco chtít, raději kamarádovi odkaz :-)
  • Za každou recenzi, diskusi, zhodnocení, vyzkoušení receptu Vám předem děkujeme